Tendenz

Komité

25 Januar, 2018

Komité i Oslo fikk ny salong, tegnet og levert av oss.

Komite-caprice_articleimage

I resepsjonen hos Komité blir man møtt av Pietraneras lekre resepsjon Caprice, i sort høyglans. Kassedelen har 10 valgmuligheter på laminat, og til resepsjonens sorte høyglans valgte vi Oxidized Sheet, som likner på oksidert jern. Denne resepsjonen har dessverre utgått av sortimentet.

Komite-salong_articleimage

I salongen har vi delt mellom vegghengte og frittstående stylingstasjoner, for å skape spenning i rommet. I tillegg gav dette muligheten for flere plasser, da det ikke var plass til flere vegghengte speil i lokalet. Vi har også valgt å blande flere forskjellige laminater, så ikke det ferdige inntrykket skulle bli flatt og kjedelig. 

Komite-Icon_articleimage

Med såpass mye harde materialer som betong og stein, valgte vi å myke det hele opp med rustikk eikelaminat Rustic Oak på de vegghengte speilene Icon, samt på trillebordene. Stolene er trukket i to ulike skaier, for et tydelig designpreg. Ved den frittstående øya er fargene på stolene motsatt av disse.

Komite-Oasis_articleimage

Den frittstående stylingsøya Oasis er i mørk laminat med betonglook, Flagstone, med glamorøse Copper rundt speilene. Den har integrerte stikkontakter og fønholdere. På Komité valgte vi å droppe integrert fotstøtte på Oasis, men heller ha fotstøtter på stolen Blade Easy. Dette gir et litt annerledes uttrykk!

Komite-trillebord_articleimage

Trillebordene har fått fast plass i en oppbevaringsmodul, som gir et ryddig uttrykk i salongen. Trillebordene har låsbare dører, som gjør at frisørene kan låse inn sakser og annet utstyr. På dette bildet ser man tydelig den rustikke eikelaminaten Rustic Oak.

Komite-unisex_articleimage

I salongens tilstøtende rom har Komité et eget VIP-rom. Her satte vi inn en unisex-stol med nedfellbar rygg og nakkestøtte, slik at det blir enklere å drive med både bryn, vipper, makeup, barbering og ørepiercing i stolen. Dette frigir mye plass i vasken, og gir muligheten for å gjøre f eks bruder klare i dette rommet.

Komite-collage_articleimage

Vi gratulerer med lekker salong, og takker for oppdraget!